El Filial paga cars els errors

11 Setembre 2016 Nicolás Arlanzón
L'Europa no ha pogut sumar els primers punts L'Europa no ha pogut sumar els primers punts Nicolás Arlanzón

Un gol després d’una errada defensiva i un altre en pròpia porta han suposat la derrota de l'Europa B a Lloreda (2-0) en el seu primer desplaçament.

Lliga · Jornada 2 · 11/09/16 · 12 hores

LLOREDA
2 - 0 EUROPA

Després de debutar amb una derrota per la mínima davant la Grama, l’Europa ha sortit al terreny de joc amb la intenció de sumar els seus primers punts de la temporada. Davant, s’ha trobat amb un combatiu Lloreda que ha estat el primer en avisar amb un bon servei de falta de Lorenzo que ha marxat fora. Poc després, el gracienc Soto ho ha intentat des de fora de l’àrea, però tampoc ha tingut gaire èxit. Amb el pas dels minuts, el Filial ha anat augmentant la seva pressió i, fruit d’això, s’ha fet amb el domini del partit.

Tot i això, el conjunt local no ha deixat de crear perill i, després d’haver tingut una ocasió amb un xut escorat, ha fet l'1-0 al minut 19. Vilches, en una jugada a pilota aturada, ha aprofitat un error defensiu de l’Europa per avançar el seu equip. A partir del gol en contra, els de Vilajoana s’han crescut i ham començat a buscar, sense gaire èxit, el gol de l’empat. El primer en crear perill, en dues ocasions, ha estat Soto aprofitant el joc ràpid imposat pels visitants. Posteriorment, també gràcies al joc directe, Prats ha enviat la pilota al travesser amb una potent rematada que podria haver suposat l’empat. Uns minuts més tard, Ferran, que prèviament havia assistit a Prats, ha engaltat de forma acrobàtica un potent xut que el porter ha hagut de refusar.

Poc abans del descans, Soto, sense cap tipus d’oposició, ha fallat una de les ocasions més clares de tot el partit. El jove escapulat, igual que la resta dels seus companys avui, no s’ha mostrat efectiu i, quan tothom pensava que la pilota acabaria al fons de la xarxa, ha rematat malament enviant la pilota lluny dels tres pals. A la represa, el ritme del partit ha baixat una mica a causa dels esforços que tots dos equips han fet al llarg dels primers 45 minuts sota un clima força càlid. De nou, el Lloreda ha estat el primer en crear perill, però els graciencs no han trigat en contestar amb un xut de Marty des de lluny. Poc a poc, el partit s’ha anat trencant, cosa que han aprofitat tots dos equips per buscar el gol.

Desafortunadament, després d’un servei de córner, el gracienc Andújar ha enviat la pilota al fons de la xarxa de la seva pròpia porteria, fent d’aquesta forma el definitiu 2-0 pels locals. Amb aquest resultat, el Filial ha intentat apropar-se al marc rival, però ha pagat la falta de rodatge pròpia d’un equip pràcticament nou i no ha pogut aprofitar cap de les ocasions que ha tingut, Per la seva part, el Lloreda, aprofitant el desordre, ha buscat matar el partit amb el 3-0, però s’ha trobat amb un inspirat Pablo que ha aturat les diferents rematades dels locals. Finalment, al 88, l’àrbitre ha anul·lat un gol als locals per una falta sobre el porter escapulat.

LLOREDA: Arjona, Santana, León (Rojas, 71’), Martínez, Jurado, Vilches, García, Garay (Campaña, 59’), López (Pérez, 67’), Lorenzo (Mesa, 59’) i Rodríguez (Campoy, 59’).

EUROPA: Pablo, Ayllón, Mas (Vicente, 61’), Jares (Andújar, 59’), Cuadri, Marty (González, 61’), Esteve, Ferran (Matabosch, 80’), Prats, Soto (Grau, 59’) i Varona.

ÀRBITRE: Victor de la Iglesia, assistit per Adrián Mengual i Santiago Íñiguez.

TARGETES: Grogues a i a León i Vilches (Lloreda).

GOLS: 1-0 (Vilches, 19’); 2-0 (Andújar -pp-, 67’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.