El Granollers guanya davant el Juvenil A gracienc

El Granollers guanya davant el Juvenil A gracienc Una jugada de l'encontre / Foto: esportclubgranollers.com

En el tercer compromís de la pretemporada, el Juvenil A de l'Europa va caure a Granollers davant el primer equip del conjunt blanc-i-blau, que tot just disputava el primer compromís amistós d'agost. Baby va obrir el marcador ben d'hora.

Amistós · 10/08/14 (19 H) · Municipal Xevi Ramón

GRANOLLERS 4 - EUROPA 0

Un xut des de 35 metres, obra de Baby, va servir per obrir espectacularment el marcador al Municipal del carrer Girona. Durant el primer temps, el Juvenil A no va gaudir de gaire ocasions. Sí que va tenir una molt clara a la represa, al minut 50 d'encontre, però l'exporter del Primer Equip de l'Europa, Joan Cañadas, va respondre amb encert a xut de Javier.

Mario va fer el 2-0 al minut 70 i, parlant d'exjugadors de l'Europa, Mañosa, recent fitxat pel Granollers, va fer el 3-0 tres minuts més tard. Anglada va tancar el marcador final.

Granollers: Joan, Edu Cosme, Sergi Valls, Bellavista, Béjar, Ramon Suarez, Oriol Vila, Peque, Almendros, Baby i Novo. Al descans van entrar: Cañadas, Villegas, Mario, Duran, Gerard Font, Mañosa, Oms, Álex Gil, Lars, Anglada i Rubén.

Europa: Jaume, Sergi, David Requena, David Sasón, Marc Jimenez, Àlex, Ignasi, Gabino, Alejandro, Marc Soto i Víctor. Al descans van entrar: Dani, Marçal, Pablo, Miguel, Biel, Javier, Álex, Toni i Dayron.

Àrbitre: Aleix Roig (delegació de Mataró).

Gols: 1-0 (Baby, 6'); 2-0 (Mario, 70'); 3-0 (Mañosa, 73'); 4-0 (Anglada, 83').