El Juvenil A cau per un gol de diferència contra el Divisió d'Honor de la Damm

19 Agost 2017 Redacció
Foto d'arxiu Foto d'arxiu CE Europa

L'amistós de l'equip escapulat de Lliga Nacional s'ha tancat amb un 2-1 favorable als locals, que s'han avançat 2-0 amb dianes a la primera part.

Pretemporada · 19/08/17 · 18 hores

DAMM
2 - 1 EUROPA

Primera part de clar domini cerveser amb la possessió de la pilota. Fruit del domini a camp contrari ha arribat el primer gol local, un penal transformat per Aleix, el mateix jugador que l'havia patit en una internada per banda dreta. Minuts després ha arribat el segon gol transformat per Álex amb un xut des de la frontal, després de rebre una passada de Llinares des de la banda esquerra.

A la segona meitat els escapulats han donat un pas endevant i s'han igualat les forces. Fruit d'aquesta pressió mes alta ha arribat el gol de Joel, xutant de primeres un pilota dividida des d'uns 30 metres i superant el porter per alt al segon pal. Els últims 15 minuts han estat de clar domini gracienc i Vladi, en un mà a mà després d'interceptar una pilota, no ha pogut superar la sortida del porter. Poc després Javi, guanyant l'esquena a la defensa i xutant a les mans de Pulido, hauria pogut igualar el marcador, però finalment no s'ha mogut el 2-1.

La convocatòria del partit

DAMM: Álvaro, Mogente, Arnau, Grifell, Llinares, Ferran, Ricard, Miki, Álex, Aleix i Tomy... Han participat del partit completant la convocatòria: Pulido, Roig, Sofian, Miguel, Llivina, Xavi, Gaku i Sosa.

EUROPA: Lluís, Pau Sánchez, Sori, Pau Cabeza, Ramón, Lucho, David Navarro, Pol Tarrida, Iñaki, Joel i Tarik... Han participat del partit completant la convocatòria: David Aragón, Vladi, Jordi, Marc Muñoz, Kengo, Albert Grau, David Ray, Javi i Riki.

GOLS: 1-0 (Aleix -p-, 14'); 2-0 (Álex, 34'); 2-1 (Joel, 65').