El Juvenil A començarà el 2015 posant la lliga al dia

30 Desembre 2014
Quinze minuts pendents pel Juvenil A Quinze minuts pendents pel Juvenil A Laura Alquézar

El nou any servirà per actualitzar la classificació i els punts pel Juvenil A de l'Europa. El passat 29 de novembre el duel Europa-Unificació Bellvitge no va poder finalitzar per la forta pluja. Els 15 minuts restants d'encontre es jugaran el proper dissabte 3 de gener a les 16 hores a l'estadi Nou Sardenya.

El partit marcava el resultat d'1-1 en aquell moment. Els visitants s'havien avançat al primer temps però l'Europa va aconseguir empatar a la represa. Ara tots dos conjunts disputaran el darrer quart d'hora de partit amb un punt provisional al seu sarró. Tindran, doncs, quinze minuts per intentar sumar tres punts més a la taula i posar al dia la classificació.