El Juvenil A dóna la talla davant l'Horta

El Juvenil A dóna la talla davant l'Horta Gabino disputa una pilota durant la segona part de l'amistós

El Juvenil ha tancat la seva particular pretemporada disputant el seu cinquè partit d'agost, segon a casa. La derrota per la mínima davant l'Horta (0-1) ha mostrat un equip escapulat ben plantat i que ha disputat el matx contra un dels màxims favorits de Primera Catalana.

Amistós · 23/08/14 (18 H) · Camp de l'Àliga

EUROPA 0 - HORTA 1

Davant l'Europa, un Horta amb jugadors de pes específic com l'exescapulat Ivan Álvarez, Montilla o Alberto Edjogo-Owono. L'encontre ha començat amb un Horta dominador, especialment per la dreta del seu atac amb combinacions entre Marc Estrada i Javi Ruiz. Al quart d'hora, l'Europa ha tingut la seva primera opció amb una arribada a línia de fons de Pol, qui pressionat per dos defenses i el porter tapant angle, s'ha quedat sense remat clar.

Fins al final d'aquesta part, domini altern i constant lluita al mig del camp. Abans d'arribar a vestidor, les dues més clares: primer per l'Europa al minut 39, en una clamorosa acció d'atac on primer Lozano i després Prats han topat contra el cos del porter Álvaro. Després, només un minut més tard, per l'Horta. Brinquis ha rematat bombejat i creuat, fregant el pal.

Precisament el propi Brinquis ha estat protagonista a la represa. Als dos minuts de la segona part, de xut creuat dins l'àrea, escorat al segon pal, el jugador de l'Horta ha obert el marcador i ha signat la que, a la llarga, seria l'única diana del partit. L'equip blanc-i-negre (avui totalment de negre per coincidència parcial d'equipació), ha sortit molt fort a la represa i ha dominat, en joc i ocasions, el primer quart d'hora llarg.

No obstant, l'Europa -amb només quatre efectius per fer canvis davant els vuit homes de refresc dels visitants-, no li ha perdut la cara en cap moment al partit. Tots dos equips podrien haver fet més gols, la més clara un córner al minut 77 que Pau, jugador de l'Horta, ha rematat fora trobant-se tot sol. El proper compromís del Juvenil A, directament el campionat de lliga.

EUROPA: Jaume, Ayllon, Gabino, Alejandro, Romero, Biel, Prats, Sasson, Lozano, Pol i Marc Jiménez... També han jugat: Juandi, Pablo, Vera i Dani.

HORTA: Álvaro, Marc López, Joan Coll, Andreu, Marc Esteve, Ivan Álvarez, Marc Estrada, Cañete, Javi Ruiz, Cristian i Brinquis... També han jugat: Pol, Genís, Pau, Montilla, Giro, Joel, Nacarino i Alberto Edjogo-Owono.

ÀRBITRE: David Baron Ajenjo.

TARGETES: Groga aLozano (Europa).

GOL: 0-1 (Brinkis, 47').