El Juvenil A guanya el Lloret

21 Agost 2016 Redacció
Una acció del matx Una acció del matx Josep Maria Clemente

El Juvenil A de l'Europa ha guanyat el seu segon partit consecutiu en dos dies, millorant la imatge i superant el Lloret per 2-0 a l'estadi.

Amistós · 21/08/16 · 12:15 hores

2 - 0 LLORET

L'equip escapulat ha començat molt més intens en les disputes i amb una velocitat més alta en la circulació, això sí, amb les errades pròpies d'un equip que continua en construcció amb moltíssimes cares noves a la gespa i a la banqueta. Ja des de l'inici l'Europa ha gaudit de bones combinacions que li feien arribar a la porteria rival, sobretot amb la connexió entre Jose i Otman. Al minut 11, fruit d'això, una passada de la mort d'Otman cap a Jose feia pujar al marcador la primera diana de la matinal.

Els graciencs han seguit intensos i buscant dominar el partit. Ambdues coses les ha aconseguit tot i la forta calor. A la segona part, la dinàmica ha seguit igual, però a menor ritme. Després d'una molt bona jugada de combinació, en la que han participat tots els jugadors sobre el camp, Roger ha agafat per sorpresa tothom incorporant-se des de la posició de central per ocupar un espai a la frontal i, amb un potent xut, fer el 2-0 definitiu. L'Europa ha tingut més ocasions, però ha mancat l'encert davant la porteria del juvenil del Lloret.

EUROPA: Lluís, Anguren, Adri, Roger, Ramon, Gerard, Navarro, German, Velis, Otman i José... Han completat la convocatòria: Ilia, Òscar, Barroso, Martín, Àxel i Alieu.

LLORET: Sergio Gómez, Joan Dorigo, Franquet, Massagú, Luque, Carlos Marón, Xavier Pérez, Didae, Giovani, Raúl Fernández i Aishak... Han completat la convocatòria: Chuilla, Álex Polo, Yeray i Joan Chulilla.

ÀRBITRE: Carlos Ferrero Mansilla.

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Jose, 11'); 2-0 (Roger, 70').

Cinquè amistós de la pretemporada.

Segona victòria seguida en dos partits consecutius (dissabte i diumenge) com a local. Darrer partit de la pretemporada.