El Juvenil A, tercer al Torneig d'Arenys de Mar

12 Agost 2018 Redacció
Onze del Juvenil A en el partit del tercer i quart lloc Onze del Juvenil A en el partit del tercer i quart lloc CE Europa

El Juvenil A escapulat ha disputat aquest cap de setmana el Torneig d'Arenys de Mar amb presència dels Divisió d'Honor d'Espanyol, Girona i Cornellà.

El torneig es va dividir en dues semifinals i en dos dies de competicio, ahir i avui. En les 'semis' disputades ahir, l'Europa va donar la cara contra el Girona capgirant un 0-2 al descans per acabar forçant els penals amb un 2-2. A la tanda, al millor de tres, els dos equips van allargar-la fins a onze rondes de xuts, on l'Europa va caure derrotat. L'Europa va formar amb: Nadal, Adra, Arru, Juncà, Bruno, Gonzo, Pruden, Osorio, Wilber, Riki i Mandarini... Van completar la convocatòria: Torre, Èric, Pau, Llava, Jordi, Joel, Masip, Ariel, Galan, Òscar i Tarik.

En el partit pel tercer i quart lloc, disputat avui contra el Cornellà, el resultat final ha estat de 0-0 i, en aquesta ocasió, els penals han resultat favorables a l'Europa per 3-2, quedant d'aquesta manera l'equip escapulat com a tercer classificat i el Cornellà com a quart. Al partit d'aquesta tarda l'Europa ha sortit a la gespa amb: Víctor, Torre, Pau, Juncà, Arru, Bruno, Masip, Cala, Riki, Òscar i Tarik... També han jugat Nadal, Adra, Jordi, Llava, Gonzo, Osorio, Galan, Pruden, Wilber i Mandarini.

Els responsables de l'equip escapulat volen donar les gràcies als amfitrions del torneig per la seva excel·lent organització i tracte rebut en els dos dies de competició on l'Espanyol ha resultat finalment campió en vèncer 5-2 el Girona.