Els grans guanyen la partida

Nils en una acció del partidet disputat a l'estadi Nils en una acció del partidet disputat a l'estadi Àngel Garreta

El Nou Sardenya ha acollit avui dues situacions atípiques: un partit amistós entre dos equips del mateix club i un duel de pretemporada en horari matinal. Els grans s'han imposat sobre els petits i el Primer Equip de l'Europa ha guanyat per 3-1 el Juvenil A.

Amistós · 08/08/15 · 10 hores · Estadi Nou Sardenya

EUROPA (Primer Equip)
3 - 1 EUROPA (Juvenil A)

No és habitual veure aquest tipus de partits 'interns', a 90 minuts i jugant amb equipació de partit (se celebren molts, més curts i en diferent format, durant els entrenaments d'una temporada), però tampoc és impossible de veure com demostra aquest precedent.

Primera Part

El tipus de partit ja dibuixava, abans del seu inici, un escenari sense extrema intensitat competitiva. Durant els primers minuts el Primer Equip ha dominat però sense profunditat quant a l'arribada a l'àrea. La primera ocasió del partit ha arribat al minut 23, però a l'altre cantó. Heredia ha assistit Soto en profunditat i el jugador juvenil ha acabat enviant la seva rematada bombejada i massa alta, per sobre el travesser de la porteria defensada per Gianni en aquests primers 45 minuts.

Només un minut més tard s'ha obert la llauna pel conjunt sènior. Nils ha assistit Poves en una passada paral·lela a la línia de l'àrea petita i, després d'una primera rematada sense èxit, el punta gracienc ha acabat foradant la porteria de Jonathan. El Juvenil A, intens i decidit, no li ha perdut la cara al partit i ha empatat provisionalment el duel cinc minuts més tard en una passada de Guti a Soto qui, davant la mitja sortida de Gianni, ha resolt amb un xut ras pel pal curt.

Segona Part

Els deu primers minuts del segon temps han mostrat un Juvenil A ferm, ordenat darrere, resistint el domini del Primer Equip i decidit a demostrar que, malgrat ser un partit sense pressió, no estava sobre la gespa de simple 'sparring'. De fet, al minut 58 el porter Fer ha hagut de salvar l'1-2 amb els peus després d'una bona jugada personal del juvenil Xavi, escorat i gairebé sense angle a tocar de la línia de fons.

Al minut 64 el Primer Equip s'ha tornat a posar per davant en una acció on la defensa del Juvenil A no ha acabat de refusar diverses rematades que han deixat la pilota morta a l'àrea massa cops. En una d'aquestes Josa ha engaltat un xut sec directe al fons de la xarxa. A partir d'aquest moment només ha existit el Primer Equip, dominant la pilota i també ficant el Juvenil A en territori propi, si bé les ocasions ben bé clares no han tampoc abundat. A cinc minuts del final, el protagonista golejador de la matinal, Guillem Josa, ha signat la jugada del partit: ha robat la pilota a tres quarts, ha regatejat un rival i des d'una mica més enrere de la mitja lluna de l'àrea ha engaltat un cacau directe a dins de la porteria per signar el 3-1 definitiu.

PRIMER EQUIP CE EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, Cano, Alegre, Uri, Padilla, Guzman, Rovira, Poves i Nils... També han jugat: Fer, Rubi, Fran Bea, Àlex Fernández, Josa, Pedro Bilbao, Abel Rita, Torrentbó i Lozano.

JUVENIL A CE EUROPA: Jonathan, Sergi, Juan Carlos, Carlos, Andrés, Bautista, Soto, Prats, Guti, Brandi i Heredia... També han jugat: Luque, Marc Vicente, Eloi, Aldana, Varona, Pol, Tatay i Xavi.

TARGETES: Cap.

GOLS: 1-0 (Poves, 21'); 1-1 (Soto, 29'); 2-1 (Josa, 64'); 3-1 (Josa, 85').

Partit amistós i informal, de caràcter intern i de portes obertes, entre el Primer Equip i el Juvenil A del CE Europa.

Per l'Europa no han pogut formar part de la convocatòria: David López i Montoro (lesionats).

Tots els jugadors de la convocatòria han participat del matx.

Partit disputat sense sol però amb molta sensació de xafogor.

Amistós del Primer Equip previ a la disputa de la segona ronda de la Copa Catalunya de dimarts vinent a La Verneda. Segon amistós pel Juvenil A en la seva pretemporada.