Empat a Badalona

21 Agost 2021 Xavi de la Ossa
Imatge del partit al Municipal de Badalona Imatge del partit al Municipal de Badalona Xavi de la Ossa

Primer empat de la pretemporada pel Juvenil A (1-1) al camp del Badalona on els graciencs han remuntat un partit que s'havia posat de cara pels locals.

Pretemporada · 21/08/21 · Mpal. de Badalona 19 h.

BADALONA
1 - 1 EUROPA

Partit molt disputat pel Juvenil A de l'Europa al Municipal de Badalona. Els locals han sortit amb la clara intenció de dominar el partit i, de fet, ho han aconseguit amb mitjançant el domini de la pilota. Els escapulats, lluny d'arrugar-se, han sortit valents a pressionar amunt i a dificultar la sortida rival. La primera part ha portat poques ocasions clares i la disputa tàctica ha estat la principal protagonista.

Tot i la falta d'ocasions, els dos equips han gaudit d'aproximacions per incomodar l'altre. Gerard, Ali i Samso han estat molt actius en atac en els primers quaranta-cinc minuts. Els dos equips han marxat al descans amb empat a zero en el marcador i amb l'acció reservada per una segona part que ha portat els dos gols del partit i més acció a les àrees.

Ha començat avisant l'Europa a la represa i ho ha fet amb un xut de Marcel Samso que ha aturat el porter badaloní. A diferència de la primera meitat, els graciencs han estat els protagonistes i han intentat fer mal amb la pilota, però el primer gol ha estat pel Badalona sobre l'hora de partit gràcies a un xut de Di Marco que ha superat Nicolás.

A partir d'aquí, els d'Ignasi Senabre han tornat a pujar el ritme de l'encontre i ha tingut les ocasions més clares del partit. Primer ha estat Barquero amb un tir desviat i després Sergi Gómez amb l'empat aprofitant un refús a l'àrea petita després d'un córner per enviar-la dins a quinze minuts pel final del partit.

No ha estat la darrera ocasió per part dels dos equips, que encara han tingut una darrera oportunitat de decantar la balança. Nicolás ha hagut d'intervenir a les acaballes del matx per evitar el 2-1 i Víctor ha provat un xut des de lluny pels escapulats que ha anat a les mans del porter del Badalona. Així doncs, el Juvenil A empata per primer cop aquesta pretemporada.

BADALONA: Tati, Mario, Marc Rodríguez, Alex Salcedo, De Marco, Luca, Antoine, Eric Blanes, Velasco, Eloy i Bordallo... Han completat el partit i la convocatòria: Alex Muñoz, Raul Perez, Angles, Carlos Martin, Vila, Arnau Roca, Anas, Íonaiker, Marc Fusté, Marc Font i Moha Papabaydi.

EUROPA: Nicolás, David, Jordi, Max, Marc, Ali, Jordi, Ivan, Roger, Gerard i Samson... Han completat el partit i la convocatòria: Iker, Arnau, Sergi Gómez, Adrian, Arnau, Pol, Ian, Hugo, Álvaro, Víctor, Marek i Licino.

ÀRBITRE: David Brito Regadera (Barcelona).

GOLS: 1-0 (Di Marco, 60'); 1-1 (Sergi Gómez, 75')