Segona victòria d'estiu pel Juvenil A

06 Agost 2017 Sònia Pérez
Tercer amistós de la pretemporada Tercer amistós de la pretemporada Sònia Pérez

L'Europa es va imposar al juvenil del Badalona en el darrer minut de partit (3-2) en una tarda marcada per la fortíssima calor a l'estadi Nou Sardenya.

Pretemporada · 05/08/17 · 16 hores

3 - 2 BADALONA

Els primers i últims minuts van ser importants per a l’equip local. En només 4 minuts de joc, German inaugurava el marcador amb un gran xut de volea. El domini era per a l’Europa i al minut 10 el conjunt gracienc va tenir la segona ocasió més clara del partit, en una passada de German a Tarik que aturava el porter del Badalona.

No va ser fins el minut 22 quan el conjunt visitant va tenir la primera ocasió clara, on a porteria buida amb el porter local avançat, el travesser va evitar el primer gol del Badalona. Deu minuts més tard, els ahir de groc aconseguien inaugurar el marcador gràcies a una bola col·locada a l’àrea petita de Marcos a Carlos.  A la represa els dos equips van sortir buscant la victòria i era de nou l’Europa qui s’avançava al marcador amb un gol des de la pena màxima que transformava German.

Va reaccionar el Badalona i només dos minuts després Marcos feia l’empat amb un xut ras ajustat al pal, impossible d’aturar. Les forces s’igualaven i el Badalona seguia tenint clares ocasions. Al minut 30 la més clara la salvaven primer el defensa Ramón i en segon xut Lluís amb una gran aturada. Finalment, però, va ser l’Europa qui va sentenciar en el marcador en l’últim minut de partit: Ricard, de cap, feia el 3-2 definitiu. El Juvenil A no descansa i jugarà aquest diumenge 6 el següent partit de pretemporada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol.

La convocatòria del partit

EUROPA: David Aragón, Sergi Arnás, Marc Muñoz, Pablo Sanz, Pau Sanchez, David Navarro, German Navarro, Albert Grau, Tarik Filliali, Bernat Arnal i Joel Jorquera… Van participar del partit completant la convocatòria: Lluís Perello, Vladimir Puig, David Soriano, Jordi Rodriguez, Ramon Miró, Abdul Bandeh, Kengo Matsuoka, Luis Martín, Santiago Diez, Javier Fernandez i Ricard Vila.

BADALONA: Albert Vicente, Rafael Gómez, David Pesquer, Álex Bautista, Ignacio López, Sergi Llavaneras, Marcos Martínez, Mario Vilar, Carlos Polo, Ruben Sánchez i Josep Prudencio… Van participar del partit completant la convocatòria: Guille Ruiz, Roberto Reparaz, Marc Prat, Jan Calvillo, Ruben Requena i Iván Flichi.

GOLS: 1-0 (German Navarro, 4’); 1-1 (Carlos Polo, 34’); 2-1 (German Navarro –p-, 51’); 2-2 (Marcos Martínez, 53’); 3-2 (Ricard Vidal, 89’).