Si faltava gol... ja s'ha obert el tap!

11 Octubre 2020 Fran Capell
Una jugada del matx Una jugada del matx Fran Capell

Victòria motivacional pel Juvenil A de l'Europa, faltat de gol en els darrers amistosos. A l'estadi, triomf contra la Fundació Grama (6-2).

Amistós Pretemporada · 11/10/20 · 18:15 hores

6 - 2 FUNDACIÓ GRAMA

La primera part ha tingut dos actes. En el primer, fins a la mitja hora del matx, el joc ha estat dinàmic per part dels dos equips però amb poques ocasions de gol clares. En canvi, al darrer quart d’hora s’han vist fins a cinc gols. El primer l’ha fet Pereira de cap a la sortida d’un córner. Al cap de tres minuts, Alexis ha ampliat l’avantatge creuant a la sortida del porter visitant.

Sense poder reaccionar, la Fundació Grama ha vist com Lozano marcava el tercer, en un gol semblant al 2 a 0. Poc després, l’equip visitant ha retallat distàncies en una jugada on el porter local Pablo ha quedat lleugerament lesionat. Abans del descans, bona jugada personal de Raúl que ell mateix ha finalitzat deixant el 4 a 1 al descans.

A la segona part s’han fet força canvis respecte els que han iniciat el matx -habitual en pretemporada- però això no ha fet que el partit patís una davallada en intensitat, distracció per l’espectador i gols. Tot i que l’equip colomenc ha reduït distàncies només començar, la victòria no ha perillat mai pel conjunt gracienc i s’ha vist ampliada amb dos grans gols d’Iglesias, el segon especialment espectacular, de fort xut.

La convocatòria

Per l'Europa han jugat d'inici: Pablo, Manel, Raúl, Montoya, Llabres, Pereira, Marçal, Biel, Riki, Adalid i Alexis... Han completat el partit i la convocatòria: Aleix, Herrero, Ferri, Ibar, Pueyo, Iglesias, Modou i Elhadji.