Sòlida victòria en l'estrena!

19 Agost 2023 Xavi de la Ossa
Paula López celebra el primer de la tarda Paula López celebra el primer de la tarda Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení arrenca la pretemporada al Nou Sardenya amb victòria per 2-0 davant el primer equip del Torelló.

Bona primera setmana d'entrenaments de les gracienques culminant amb un gran encontre sobre la gespa de l'estadi europeista. Un bon inici visitant ha posat la sorpresa, però les de Nany Haces han aconseguit igualar la intensitat i han crescut des de la intensitat defensiva per acabar fent-se amb el domini d'un partit que s'ha encarrilat als 18 minuts gràcies a una passada en profunditat de Martina del Rio cap a Paula López, qui ha tocat suau amb l'exterior per fer-la entrar pel pal llarg de Lucia.

Entre ocasions de l'Europa ha transcorregut la resta de xoc i, de fet, poques arribades clares del Torelló han hagut de recordar tan Patri a la primera part com Paula a la segona. A vint minuts de la finalització, Sheila ha provat un xut de lluny que ha entrat ben col·locat per la porteria que Mireia ha defensat en el segon acte del partit. Entre més arribades gracienques, xiulet final per arrencar la pretemporada amb victòria i bones sensacions.