Taules per acabar la pretemporada

20 Agost 2017 Redacció
Fotografia d'arxiu Fotografia d'arxiu CE Europa

El Juvenil A de l'Europa va acabar la seva particular pretemporada amb un empat a 2 gols en partit disputat contra el Júpiter a La Verneda.

Pretemporada · 20/08/17 · 17 hores

JÚPITER
2 - 2 EUROPA

Primera part de domini escapulat, amb possessió i oportunitats.El primer gol del partit va arribar al minut 30, quan Riki va guanyar l'esquena a la defensa grisgrana amb una passada a l'espai d'Iñaki. El jugador escapulat va superar el porter amb un xut ajustat al pal. Al minut 43 l'Europa ampliava distàncies amb la definició de Javi amb una internada a l'àrea a passada de Riki.

A la represa el ritme de partit va baixar molt i la possessió va passar a peus dels grisgrana. Al minut 89, Alejandro va rebre una pilota en profunditat, superant Lluís. Ja en la darrera jugada del partit, en una pilota penjada a l'àrea fruit d'una falta frontal llunyana, Gerard va aconseguir l'empat definitiu.

La convocatòria del partit

JÚPITER: Ivan Reales, Aleix, Mauro, Ivan Sánchez, Ivan Guardia, Vinseiro, Samuel, Carlos, Mamadou, Gerard i Miguel... Van participar del partit completant la convocatòria: Manel, Alberto, Èric, Álvaro, David, Alejandro i Xavier.

EUROPA: David Aragón, Vladi, Sori, Jordi, Marc Muñoz, Kengo, Albert Grau, Javi, Iñaki, Joel i Riki... Van participar del partit completant la convocatòria: Lluís, Pau Sánchez, Gerard, Ramón, Lucho, David Navarro, Santi, David Ray, Jean Franco i Tarik.

GOLS: 0-1 (Riki, 30'); 0-2 (Javi, 41'); 1-2 (Alejandro, 86'); 2-2 (Gerard, 89').