Tornada al camí de la victòria!

31 Octubre 2021 Xavi de la Ossa
El Filial torna al camí de la victòria El Filial torna al camí de la victòria Xavi de la Ossa

El Filial torna a aconseguir la victòria davant la Sabadellenca en un partit dominat de principi a final (4-0).

Lliga · Jornada 5 · 31/10/21 · Estadi Nou Sardenya · 16:00 h.

EUROPA 4 - 0 SABADELLENCA

Molt bon inici del Filial, intentant apoderar-se de la pilota des del primer instant i dominant una Sabadellenca que ha esperat al darrere per pressionar els locals a partir de mig del camp. A més, els escapulats han monopolitzat les ocasions i han aconseguit el premi sobre el quart d'hora de partit, quan Dilem ha passat entre dos rivals a la frontal i ha definit a la perfecció enganyant Pau Nebot.

Tres minuts després Lao ha aprofitat una centrada des de la dreta per fer el segon de cap. Els visitants han respost amb un xut de Moha que ha anat fora. Després el partit ha entrat en una fase en què s'ha jugat poc i hi ha hagut moltes interrupcions, amb moltes targetes grogues per part de l'àrbitra. Tot i això, la primera part ha acabat amb un remat de Sergi fora i una centrada de la Sabadellenca que ha rematat Moha per l'estirada de Pau.

A la represa Lao ha tingut una gran ocasió en un mà a mà amb Pau Nebot que ha aturat el porter visitant i Gabi no ha arribat al rebot. A partir d'aquí el matx s'ha estabilitzat i cap dels dos equips ha aconseguit generar ocasions clares. No ha estat fins al minut 67 que l'Europa ha pogut ampliar distàncies amb una centrada de Vilajosana pel remat de cap de Sergi. Els graciencs encara han tingut temps de fer un altre per tancar el partit quan una nova centrada de Vilajosana ha anat dirigida pel quart de Cesc.

EUROPA: Pau, Manel (Ibar, 75'), Vargas, Pol, Dani, Marcel (Kengo, 46'), Gabi (Cesc, 75'), Sergi, Lao (Michael, 66'), Julian (Vilajosana, 46') i Dilem.

SABADELLENCA: Pau Nebot, Joel Andrés (Víctor Nicolás, 46'), Amir, Asier, Sergi, Uri (Toni, 66'), Duran, Montero, Moha (Miguelito Roger, 46'), Alan i Chicano (Ibra, 10' i aquest per Javi, 57').

ÀRBITRE: Florencia Muñoz (Maresme), assistida per Pau Martin i Gerard Romero (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Uri, Moha, Víctor i Toni (Sabadellenca). Doble groga i vermella a Dilem (Europa). Doble groga i vermella per Duran (Sabadellenca).

GOLS: 1-0 (Dilem, 17'); 2-0 (Lao, 20'); 3-0 (Sergi, 74'); 4-0 (Cesc, 80').

Segona Catalana Grup V.

El Filial torna a guanyar després de la derrota de l'anterior jornada. Primer gol de Cesc i Sergi amb el Filial.