Triomf per acabar la pretemporada

24 Agost 2015 Redacció
Final de pretemporada pel Juvenil A Final de pretemporada pel Juvenil A Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Juvenil A de l'Europa va posar punt i final a la seva particular pretemporada amb un triomf (0-1) al camp del Vallirana, equip que enguany militarà a Segona Catalana. L'equip es va saber imposar malgrat les nombroses baixes presentades.

Amistós · 23/08/15 · 19 hores

VALLIRANA 0 - 1 EUROPA

Des del primer minut, els homes dirigits per Óscar Sanchís es van fer amb el control del partit, combinant des del darrere en tot moment. L'equip va anar acumulant ocasions durant la primera part, la més clara, una per partida doble a botes de Ferran. Lozano va gaudir-ne d'una altra, però va topar amb una bona oposició del porter.

Prats, en un llançament lateral, va provocar el 0-1 que va presidir fins al final el marcador. La segona part va seguir amb la mateixa tònica Domini constant dels escapulats amb arribades dels laterals per les bandes que, no obstant, no trobaven rematador final. El segon gol es veia venir diverses vegades però al final, en un partit amb molt bona imatge, el marcador es va quedar en un curt 0-1.