Triomf sense oposició

18 Agost 2019 Àngel Garreta
Espectacular acció de l'encontre Espectacular acció de l'encontre Àngel Garreta

El Juvenil A de l'Europa no va trobar cap problema ahir a la tarda al Nou Sardenya per superar per un clar 4-0 l'equip juvenil del Mataró.

Amistós · 17/08/19 · 17 hores

4 - 0 MATARÓ

El duel es va poasr de cara ben d'hora. Després d'una ocasió inicial no encertada, l'Europa va obrir la llauna amb un xut creuat des de la frontal d'Alsina que el porter, tot i estirar-se, no va poder aturar. Tres minuts després ja podria haver caigut el segon però Arnau, a l'àrea petita, va xutar al mig i sobre el cos del porter.

Passada la mitja hora de joc, el 2-0: centrada d'Alsina i Reda que va foradar la xarxa al segon pal. Al descans es va arribar amb aquest marcador i s'hi podria haver arribat amb un tercer de no topar Aaron amb la fusta com a oposició a un bon xut al minut 42.

A la represa, Tarik va aprofitar un refús del xut a la base del pal per rematar de nou a porteria i fer el 3-0 al minut 65. Tot i quedar-se l'Europa amb un home menys per expulsió de Torrodà acte seguit, el Mataró no es va poder ficar al partit donat que va ser l'Europa qui va tornar a fer gol, en aquesta ocasió resolent Gonpi una jugada embolicada dins l'àrea a poc més d'un quart d'hora pel final.

La fitxa tècnica del partit segons acta FCF

EUROPA: Suli, Navío, Joan Marc, Morlans, Pons, Pepe, Joel, Arnau, Alsina, Reda i Aarón... Van completar el partit i la convocatòria: Jaume, Hugo, Batalla, Salvia, Hicham, Del Cura, Gene, Gonpi, Pau, Torrodà i Tarik.

MATARÓ (equip inicial): Sergi, David, Aarón, Marc Herrero, Ivan, Arnau, Marc Fernández, Christian, Omar, Alfons i Adrian.

ÀRBITRE: Marcos Fernández Quintero (Barcelona), assistit per Borja Canals de Echenique Valls i Aleix Mena Pérez (del mateix col·legi).

TARGETES: Vermella directa a Torrodà -minut 68- (Europa).

GOLS: 1-0 (Alsina, 4'); 2-0 (Reda, 37'); 3-0 (Tarik, 65'); 4-0 (Gonpi, 72').