Victòria a Els Canyars en el penúltim test

Una imatge del partit d'ahir Una imatge del partit d'ahir Jordi Batuecas

En el duel de juvenils disputat a Els Canyars, victòria escapulada per 1-3 en un partit controlat pels graciencs des del principi.

Pretemporada · Amistós · 27/08/22 · Mpal. Els Canyars · 20 h.

CASTELLDEFELS 1 - 3 EUROPA

Al minut 7 va arribar la primera de les quatre dianes del partit. Amate va rebre en profunditat, guanyant l'esquena a la defensa, i posant una pilota per dalt al porter, va acompanyar el cuir fins a dins. Tots dos equips van tenir ocasions de moure el marcador al primer temps, els locals en una de molt clara i l'Europa en més nombre d'arribades a l'àrea però sense encert final.

A la represa, a tocar del quart d'hora de la segona meitat, una centrada per banda va ser aprofitada per Batuecas per creuar al pal dret del porter i fer el 0-2. La gairebé sentència del partit va arribar al minut 73 quan una centrada a l'àrea després de robar pilota a tres quarts de camp va arribar a peus de Pol Salgado, qui va fer gol fent-se espai entre dos defenses.

El gol del conjunt local, que milita a Preferent, va arribar en una falta a tres quarts de camp picada a l'àrea on la defensa escapulada no va refusar bé i el cuir que va quedar franc pel gol del local Monir.

CASTELLDEFELS: Àlex Ferrando, Àngel, Pol, Héctor, Nicolás, Marc, Bruno, Pau, Eduard, Danilo i Yago ... Han completat la convocatòria i el partit: Marc Creixell, Matias, Alejandro, Hugo, Christian, Javier, Ruben, Monir i Àlex Fernández.

EUROPA: Gerard Vacas, Batu, Adri, Ortigosa, Vera, Alejandro Garcia, Amate, Jaume, Pol Salgado, Willy i Roda... Han completat la convocatòria i el partit: Curiel, De Nadal, Pol Canillo, Andreu, Àlex Plaza, Vicenç, Basart, Julen, Pereira, Aiman, Edo i Sascha.

GOLS: 0-1 (Amate, 7'); 0-2 (Batu, 59'); 03- (Pol Salgado, 73'); 1-3 (Monir, 76').