Victòria en l'estrena històrica!

04 Setembre 2022 Redacció
Anabel en disputa amb una futbolista del Mataró Anabel en disputa amb una futbolista del Mataró José Botello

El Filial femení aconsegueix el triomf davant el Mataró a domicili i per la mínima (0-1) en el seu primer partit històric (i de pretemporada).

Pretemporada · 04/09/22 · Municipal del Centenari · 19:15 h.

MATARÓ 0 - 1 EUROPA

Viure una arrencada històrica d'un equip és sempre emocionant i més encara si el resultat acompanya. Primeres sensacions molt positives d'un Filial que acaba de començar a rodar. Primers minuts de tanteig abans d'arribar a situacions de perill mitjançant Montse i Anabel. El premi ha acabat arribant al minut 24 quan Álex ha aprofitat una passada en profunditat per superar a la portera de vaselina.

Sara Mérida ha realitzat fins vuit canvis un minut més tard, incorporant al partit a futbolistes juvenils, que han donat un altre aire a l'equip. Una errada en sortida de pilota ha estat a punt de suposar l'empat del Mataró, però el tir no ha trobat porteria.

A la represa l'Europa ha notat l'exigència de la primera setmana d'entrenaments i ha baixat una mica el ritme, però novament la intervenció des de la banqueta ha donat els seus fruits perquè l'equip hagi anat convençut a buscar el segon. Botello ha gaudit de l'ocasió més clara en una falta llunyana que ha marxat per poc. Amb el xiulet final les gracienques arrenquen amb un gran resultat i deixant entreveure molta fam competitiva. El primer de molts!

MATARÓ: Sandra, Melany, Kai, Alba, Laia, Anna, Carla, Malena, Guadalupe, Ana i Andrea... Han completat el partit i la convocatòria: Safa, Baeza, Sebastian, Alvarez i Irene.

EUROPA: Anna, Núria, Botello, Sancho, Vicky, Rio, Sardiña, Clau, Montse, Álex i Anabel... Han completat el partit i la convocatòria: Laia, Carro, Marina, Dani, Nil, Cubero, Mar, Raquel i Júlia.

ÀRBITRE: Oscar Sauleda Torrent (Maresme).