Quart empat consecutiu del Filial

14 Desembre 2015 Redacció
Una imatge del partit Una imatge del partit GDB

Contra un equip de la zona baixa de la lliga, l'Europa B va acabar signant taules (4-4) al singular camp del Tecnofutbol. L'equip suma una dinàmica de quatre empats a la lliga, encaixant moltes dianes (10) en els darrers tres partits.

Lliga, Jornada 14 · Segona Catalana grup II · 13/12/15 · 20 hores

TECNOFUTBOL
4 - 4 EUROPA

Partit boig el viscut ahir entre el Tecnofutbol i el Filial, amb moltes alternatives en el marcador i un Jordi Borrull a gran nivell per part escapulada. La fermesa defensiva que havia demostrat el Filial en les primeres 11 jornades de lliga sembla que s'ha esvaït, massa gols encaixats fa que els partits es posin coll amunt i exigeix a un esforç ofensiu per contrarestar el desavantatge.

I això que el partit es va posar de cara amb gol matiner de Borrull als tres minuts de joc. No obstant, els locals van donar la volta al marcador en quatre minuts. Prieto va fer l'empat i Félix el 2-1 al minut 17. L'Europa proposava combinar en un recinte poc hàbil per a la pràctica de l'esport però més encara per a seguir-lo com espectador -el terreny de joc està protegit per unes tanques com si fos una gàbia, amb el públic fora i amb mala visibilitat-. Kevin, cinc minuts després del segon gol local, va aconseguir empatar i Borrull va tornar a posar per davant l'Europa amb el 2-3.

A la represa, Córdoba va va empatar al poc de començar i l'encontre va anar avançant cap al seu final amb el 3-3 al marcador... fins que Brian va fer el 4-3 al minut 84. L'Europa va tirar d'orgull per no perdre el partit i el protagonista de la nit, Borrull, va signar el 4-4 definitiu per tal de salvar un punt.

TECNOFUTBOL: Donaire, Franco, Félix, Prieto, Facundo, Córdoba, Brian, Ivan, Pepe (Malick, 46'), Nando i Dídac.

EUROPA: Pablo, Guille, Kevin, Alberto, Fidi, Camps, Blanes (Rodón, 63'), Josa (Nacho, 77'), Borrull, Víctor (Dani, 63') i Valdés.

ÀRBITRE: Adrià Monferrer Miralles.

TARGETES: Grogues a Félix, Dídac, Córdoba, Donaire, el porter suplent Iñaki i el tècnic Ricardo Mendoza (Tecnofutbol) i a Blanes, Camps, Alberto i Nacho (Europa).

GOLS: 0-1 (Borrull, 3'); 1-1 (Prieto, 13'); 2-1 (Félix, 17'); 2-2 (Kevin, 21'); 2-3 (Borrull, 23'); 3-3 (Córdoba, 52'); 4-3 (Brian, 84'); 4-4 (Borrull, 86').

Jornada 14 del campionat regular de la Segona Catalana grup II.