Derrota passada per aigua

26 Setembre 2016 Nicolás Arlanzón
Una acció del duel jugat ahir a la tarda al Nou Sardenya Una acció del duel jugat ahir a la tarda al Nou Sardenya Nicolás Arlanzón

Dos gols del visitant Nil van capgirar el partit del Filial en favor de la Guineueta (1-2) en un duel passat per aigua a l'estadi.

Lliga · Jornada 4 · 25/09/16 · 18:30 hores

1 - 2 GUINEUETA

Tot i que tant l’Europa com la Guineueta van començar el partit amb força intensitat, cap dels dos equips va aconseguir crear gran sensació de perill a l’inici del matx. Després d’un intercanvi constant d’atacs sense resolució, el conjunt visitant va ser el primer en avisar amb una jugada a pilota aturada. Posteriorment, en una de les poques arribades de la primera meitat, la Guineueta ho va provar amb un potent xut que tampoc els va servir per a avançar-se. Quant als escapulats, Carreté va ser un dels principals protagonistes al no poder aprofitar un un contra un davant el porter rival.

L’extrem gracienc es va refer del seu error i va aprofitar un córner per marcar l'1-0 amb una bona rematada. Poc abans de la mitja part, el mateix jugador va estar a punt de fer el 2-0, però quan tot feia pensar que anava a rematar a plaer, un providencial Caubet li va treure la pilota gairebé sobre la línia de gol. A la represa, la Guineueta va sortir amb un objectiu força clar: remuntar el partit. I no va trigar gaire en complir-lo, ja que al minut 46 Nil va aprofitar un cúmul d’errors de la defensa escapulada per empatar el matx. Minuts després, la intensitat de la pluja va començar a marcar l’alt ritme de l’enfrontament i va fer que tots dos equips es mostressin una mica imprecisos, especialment un Europa que va acabar pagant els seus nervis quan Nil, de nou, va marcat un golàs que va fet pujar l'1-2 al marcador.

L'Europa va buscar l’empat, però la bona defensa dels visitants -que van afegir un efectiu defensiu al llarg d’aquesta segona part- així com l'estat del terreny de joc, van impedir que el Filial es trobés còmode. Malgrat els seus intents d’arribar a la porteria rival a partir de la velocitat i les jugades a pilota aturada, els graciencs no van comptar amb gaires ocasions i el marcador no es va moure, gràcies també a la falta d’efectivitat d’una Guineueta que va poder ampliar les diferències.

EUROPA: Pablo, Ayllón, Mas, Jares, Cuadri, Marty (Grau, 55’), Ferran (F. Esteve), Varona (Soto, 55’), Torrentbó, Prats (Rodón, 70’) i Carreté (González, 76’).

GUINEUETA: Mañas, Caubet, Joordens (Alberto, 46’), Eric, Fortuny, Alarcón (Kevin, 82’), Amaral (Vázquez, 67’), Remo (Atienza, 75’), Obong, Pardo i Nil.

ÀRBITRE: Xavier Ariño, assistit per Victor Moreno i Conrad Zaragoza.

TARGETES: Grogues a Mas, Varona, Jares i Rodón (Europa) i a Pardo, OBong i Alberto (Guineueta). Vermella a Rodón -minut 90- (Europa).

GOLS: 1-0 (Carreté, 42’); 1-1 (Nil, 46’); 1-2 (Nil, 67’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Tercera derrota en els quatre primers partits de lliga.