Imbatudes!

22 Gener 2022 Xavi de la Ossa
L'equip celebra el primer gol de Raquel L'equip celebra el primer gol de Raquel Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení tanca la primera volta de lliga sense conèixer la derrota després de guanyar el Vic a casa (6-0).

Lliga · Jornada 15 · 22/01/22 · Estadi Nou Sardenya · 19:30 h.

EUROPA 6 - 0 VIC RIUPRIMER

La història s'escriu pas a pas, com està fent el Juvenil A femení de l'Europa. Les gracienques disputaven l'últim partit de la primera volta amb la possibilitat de completar-la sense conèixer la derrota i així ha estat. Les escapulades han passat per damunt d'un Vic Riuprimer que ha intentat proposar, però que s'ha trobat una de les versions més completes del seu oponent.

El Vic ha intentat proposar mitjançant la pilota en la seva visita al Nou Sardenya, però de seguida ha vist com l'Europa ho ha impedit. Les escapulades han exhibit una de les millors cares aquesta temporada i han completat un partit que ha tingut bon ritme de circulació de pilota, intensitat, bona pressió i encert de cara a porteria.

Onze minuts ha tardat a arribar el primer gol després que Raquel l'hagi enviat endins en una acció de rebots dins l'àrea. En una de les següents accions Paula L ha completat una gran jugada amb internada a l'àrea i ha vist com l'àrbitre no ha xiulat penal després d'una falta clara.

Botello ha fet el segon en un tir de falta que s'ha colat per l'escaire i la primera part ha acabat amb un doblet de Daniela mitjançant un penal i una vaselina de molta qualitat. A la represa l'Europa ha mantingut el ritme i la superioritat en uns minuts només marcats pel gol de Magda des de l'esquerra i un xut creuat de Marina endins. També ha donat temps per veure debutar Carlota a la porteria del Juvenil A femení en substitució d'Anna.

Tres punts més de les de Nany Haces, que tanquen una primera volta sense perdre i son segones classificades a cinc punts del líder, el FC Barcelona, que visitarà el Nou Sardenya la propera jornada.

EUROPA: Anna, Botello, Raquel, Magda, Angi, Cou, Neus, Sara, Elena, Paula L i Dani... Han completat el partit i la convocatòria: Carlota, Vicky, Mariona, Martina, Marina i Júlia.

VIC RIUPRIMER: Anna, Queralt, Carla, Iris, Mariona, Estrella Celine, Judit, Martina, Helena, Alexandra i Nuria... Han completat el partit i la convocatòria: Meritxell, Barniol, Sampedro, Goretti i Joana.

ÀRBITRE: Gaspar Bermúdez Mesa (Barcelona).

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Raquel, 11'); 2-0 (Botello, 24'); 3-0 (Dani, 30'); 4-0 (Dani, 39'); 5-0 (Magda, 48'); 6-0 (Marina, 76').

Lliga Preferent Femení Juvenil.

L'Europa completa una volta sencera sense conèixer la derrota. Debut de Carlota amb el Juvenil A femení.