Por a les altures

30 Octubre 2021 Redacció
El Juvenil A femení porta dos empats consecutius El Juvenil A femení porta dos empats consecutius Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

Segon empat consecutiu pel Juvenil A femení després de no poder remontar al camp del Llerona (2-2).

Lliga · Jornada 6 · 30/10/21 · Mpal. Llerona · 12:30 h.

LLERONA 2 - 2 EUROPA

Les escapulades tornen a perdre dos punts en un partit en què no han sabut estar a l'altura de la intensitat del rival i les circumstàncies d'un terreny de joc mullat per la pluja.

Tot i el resultat final, el partit arrencava bé per l'Europa, ja que als catorze segons Montse feia el gol més ràpid de la categoria i avançava les gracienques a l'encontre. No obstant això, les locals han estat molt concentrades i conscients de la importància de sumar de tres.

Pocs minuts després, l'Europa ha gaudit de tres ocasions més, amb un xut llunyà d'Elena, un altre de Júlia i Montse a les mans de Xantal, portera del Llerona que s'ha mostrat molt segura durant tot el matx. A partir del quart d'hora, l'Europa ha desaparegut de la gespa, baixant el ritme amb pilota i cedint la possessió al seu rival que s'ha crescut com a equip.

En una acció de banda mal defensada per les escapulades, Mariona ha passat cap a Anna, la pilota ha frenat en un bassal d'aigua, la portera gracienca ha retrocedit i Laura, de primeres, ha definit a la perfecció posant l'empat al marcador.

El Llerona ha aprofitat que l'Europa seguia apagat i ha pressionat amunt a la cerca d'un segon gol que ha arribat a les acaballes de la primera meitat quan un desajust defensiu ha provocat un altre de Laura. El partit ha millorat a la segona part amb les gracienques com a úniques protagonistes.

De fet, poc després de sortir de vestidors Daniela ha empatat després d'aprofitar un xut creuat de Júlia. Tot i les bones sensacions, els encontres duren 80 minuts i el Llerona ha defensat molt bé l'àrea per poder sumar un punt. L'Europa marxa tocat, amb la sensació de reacció tardia que no ha permès sumar més i que suposa perdre marge respecte dels seus competidors directes.

LLERONA: Xantal, Paula, Maria, Paola, Cabello, Aitana, Alba, Laura, López, Mariona i Celia... Han completat el partit i la convocatòria: Gutiérrez, Estel·la i Carme.

EUROPA: Anna, Mariona, Botello, Raquel, Elena, Cou, Neus, Sara, Paula, Montse i Júlia... Han completat el partit i la convocatòria: Vicky, Martina, Magda, Angi, Canta i Dani.

ÀRBITRE: Tania Marín Sánchez (Granollers).

TARGETES: Grogues a Alba i Cabello (Llerona) i a Botello i Montse (Europa).

GOLS: 1-0 (Montse, 1'); 1-1 (Laura, 20'); 2-1 (Laura, 38'); 2-2 (Dani, 43').