Torna la victòria i ho fa amb contundència

06 Febrer 2022 Redacció
El Juvenil A femení torna a la victòria El Juvenil A femení torna a la victòria Maria Vidal

El Juvenil A femení torna al camí de la victòria amb un contundent 1-5 al camp de la Women's.

Lliga · Jornada 17 · 06/02/22 · Municipal Sant Genís · 14:00 h.

WOMEN'S SOCCER SCHOOL 1 - 5 EUROPA

El Juvenil A femení de l'Europa torna a la victòria després de caure per primera vegada aquesta temporada davant tot un Barcelona. Davant la Women's Soccer School a domicili les escapulades s'han curat les ferides i han aconseguit sumar tres punts en un partit molt contundent i on han mostrat una superioritat total respecte el seu rival durant tot l'encontre.

Primera part molt bona amb domini visitant clar. La Women's ha sortit amb un bloc mig-alt que ha sortit a pressionar quan l'Europa ha intentat progressar amb pilota. Les primeres accions han estat d'imprecisió per les gracienques, però en recuperació de pilota han estat molt intenses. Després d'uns minuts de tanteig les de Nany Haces han entès que havien de baixar la pilota, trobar espais i generar ocasions.

La primera ha estat un mà a mà d'Angi amb la portera que no ha acabat materialitzant i, tot seguit, Montse ha arrencat el recital golejador superant Àgueda en el mà a mà i entrant de cap a una centrada des de banda aprofitant el dubte de la portera. Amb el 0-2 a l'electrònic l'Europa ha continuat jugant el seu partit i ha aprofitat molt bé la banda de Paula López per fer mal el seu rival. De fet, el tercer ha arribat gràcies a una passada en profunditat de la lateral que ha deixat Angi sola davant la portera de la Women's per fer el tercer. Abans de marxar a vestidors Montse ha fet pujar el quart.

La segona part ha servit a les gracienques per rotar l'equip. La Women's ha avançat línies i això ha posat en dificultats les escapulades, que han començat insegures intentant no rebre un gol que podia complicar el matx. Al final les pors s'han materialitzat i les locals han retallat distàncies mitjançant una centrada per banda dreta a la que Nil ha arribat a la perfecció. L'Europa s'ha refet ràpidament, ha tornat a dominar amb pilota i ha impossibilitat més atacs rivals. Cap al final del partit una jugada individual de Neus i un golàs al segon pal quasi sense angle ha deixat tancada una nova victòria europeista.

WOMEN'S SOCCER SCHOOL: Àgueda, Mireia, Marina, Laia, Gina, Nadia, Brun, Iona, Laura, Velasco i Carla... Han completat la convocatòria i el partit: Vila, Nil, Vigo, Helena, Ylena i Judit.

EUROPA: Paula, Mariona, Botello, Raquel, Magda, Angi, Cou, Elena, Paula López, Montse i Dani... Han completat la convocatòria i el partit: Carlota, Vicky, Martina, Neus, Sara, Marina i Júlia.

ÀRBITRE: Max Monguillot Grosche (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Judit i a Nicolás -cos tècnic- i Arnau -cos tècnic- (Women's Soccer School) i a Dani i Nany Haces -cos tècnic- (Europa).

GOLS: 0-1 (Montse, 18'); 0-2 (Montse, 19'); 0-3 (Angi, 32'); 0-4 (Montse, 36'); 1-4 (Nil, 45'); 1-5 (Neus, 76').

Lliga Preferent Femení Juvenil.

El Juvenil A femení torna a trobar-se amb la victòria després de perdre davant el FC Barcelona.