Tornada per la porta gran!

28 Novembre 2021 Redacció
L'Europa torna a guanyar i podrà tancar l'any molt amunt L'Europa torna a guanyar i podrà tancar l'any molt amunt José Botello

El Juvenil A femení aconsegueix una transcendental victòria a terres tarragonines (0-4) i escurça la part alta de la taula.

Lliga · Jornada 10 · 28/11/21 · Municipal de Reus - Annex 1 · 12:00 h.

FUNDACIÓ REUS 0 - 4 EUROPA

Els dos empats darrers empats arrodonits amb la victòria davant del Reus aprofitant que els rivals directes s'han deixat punts aquesta jornada. A més a més dominant de principi a final tant en joc com en marcador. El Juvenil A femení agafa aire abans de l'aturada amb vista als dos darrers partits de l'any davant l'Igualada i la Damm. Les escapulades tornen a trobar-se amb la victòria en un partit que ha comptat amb el desplaçament de quasi la totalitat de la plantilla i famílies per donar suport a l'equip.

L'equip ha respost sobre el camp amb una gran primera part on han tingut la pilota i han estat superiors al seu rival en totes les línies. Les ocasions han arribat amb certa claredat, en especial per bandes amb protagaonisma de Júlia i Montse, però ha faltat rematar. Amb tot, a la sortida d'un córner una pilota refusada al segon pla ha caigut als peus de Mariona qui, a la mitja volta, ha obert el marcador per l'Europa.

Aire fresc (mai millor dit en la jornada d'avui) per l'equip, que ha seguit pressionant i movent el cuir amb molt bones sensacions i amb ocasions molt clares en forma de xuts de Neus i Elena, dues accions de Júlia mà a mà amb Núria que ha rebutjat molt bé i un córner de Sepha que per poc entra. Després de la bateria d'ocasions, Montse s'ha trobat amb l'esfèric a la frontal i de primeres i rasa ha fet el 0-2 per posar el camí dels vestidors.

A la represa el Reus ha tingut l'ocasió més clara del partit, però Paula, reapareguda després de lesió i debutant amb l'escapulada, ha fet una gran intervenció per evitar l'activació dins el partit del rival. Nany ha donat entrada a Raquell Batalla per fer-la debutar també amb el Juvenil A femení escapulat i la primera pilota que ha tocat, després d'un gran control a esquena de centrals, ha rematat de primeres per fer un golàs i marcar el 0-3. L'Europa ha introduït molts canvis i ha perdut la sensació de domini aclaparador, però les bones sensacions s'han mantingut fins al final de l'encontre.

El quart i últim gol ha estat per Martina de Rio quan s'ha quedat sola davant Núria després d'una bona combinació, ha creuat al segon pal i ha fet pujar el seu primer gol amb el Juvenil A femení. Molt bon partit, molt bones sensacions, minuts i debuts coincidint amb la derrota de l'Igualada davant el Barça i l'empat de l'Espanyol contra el Girona. Les gracienques descansen pel pont de desembre i després tenen dos partits clau per tancar l'any contra l'Igualada i la Damm.

FUNDACIÓ REUS: Núria, Irina, Emma, Maria, Lucia, Alba, Maria del Carme, Paula, Laura, Salma i Noa... Han completat el partit i la convocatòria: Carlota, Abril i Olivia.

EUROPA: Paula, Vicky, Mariona, Raquel, Cou, Sepha, Neus, Sara, Paula L, Montse i Júlia... Han completat el partit i la convocatòria: Judit, Batalla, Martina del Rio, Angi, Elena, Marina i Dani.

ÀRBITRE: Javier Crespo Diaz (Tarragona).

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Mariona, 3'); 0-2 (Montse, 16'); 0-3 (Batalla, 47'); 0-4 (Martina del Rio, 52').

Lliga Preferent Femení Juvenil.

Victòria que trenca la ratxa de dos empats seguits i sisè partit guanyat dels deu disputats aquesta temporada. La portera Paula ha debutat amb la samarreta de l'Europa després de lesionar-se a la pretemporada i Raquel Batalla, de la base, també ha disputat els seus primers minuts amb l'escapulada. Raquel Batalla i Martina del Rio han marcat per primera vegada amb el Juvenil A femení.