Treballar i vèncer!

16 Gener 2022 Xavi de la Ossa
Magda ha estat una de les protagonistes de la segona meitat Magda ha estat una de les protagonistes de la segona meitat Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení aconsegueix doblegar el Manu Lanzarote a domicili després d'una segona part treballada (1-2).

Lliga · Jornada 14 · 16/01/22 · Municipal Sant Pere Nord · 15:15 h.

FEMENÍ MANU LANZAROTE 2 - 3 EUROPA

L'Europa segueix amb pas ferm el seu camí a la Preferent Juvenil aquesta temporada. Les escapulades tornen a guanyar després de superar el Manu Lanzarote a domicili amb un ajustat 2-3 i treballant de valent per endur-se els tres punts cap al Nou Sardenya. L'equip gracienc s'ha avançat al marcador, ha vist com les egarenques han empatat i Angi ha desencallat l'encontre amb una diana a quatre minuts del final.

Partit intens des de l'inici amb dos equips disposats a obrir l'electrònic. Les primeres ocasions no han comportat cap perill real i l'Europa ha estat qui ha aconseguit el primer després que Neus hagi fet gol olímpic. Angi ha gaudit d'un mà a mà amb Andrea que ha aturat la portera rival i en la següent acció Raquel ha posat el 0-2 després d'afusellar des del punt de penal. Amb l'encontre de cara, Ariadna ha retallat distàncies de falta directa. La primera meitat ha acabat amb un mà a mà de Sepha que novament ha rebutjat Andrea.

La represa ha tingut protagonisme europeista amb molt de protagonisme de Magda a la banda dreta. De fet, la davantera ha gaudit d'una ocasió davant la portera local que ha aturat amb molt d'encert. El partit ha estat travat i el Manu Lanzarote ha apujat la intensitat amb intenció de posar l'empat al marcador. L'empat ha arribat a l'equador de la segona meitat quan Bet ha anotat novament de falta.

L'empat ha enfortit l'equip egarenc, que ha intensificat el seu pla de partit i ha incomodat encara més un Europa que no ha estat precís amb la pilota als peus. Tot i això, les de Nany Haces han generat perill i al final han aconseguit capgirar el partit quan en una falta frontal centrada per Botello, Angi ha controlat amb el pit i l'ha enviat endins. El Manu Lanzarote ha pressionat de valent a la cerca de l'empat i Júlia ha pogut sentenciar a cinc minuts del final. La victòria, però, ha estat per l'Europa.

FEMENÍ MANU LANZAROTE: Andrea, Sara, Marcia Antonela, Martina, Ainhara, Ariadna, Bet, Iliana, Abril, Aroa i Aina... Han completat el partit i la convocatòria: Janira i Serna.

EUROPA: Anna, Mariona, Botello, Raquel, Angi, Sepha, Neus, Elena, Paula L, Marina i Júlia... Han completat el partit i la convocatòria: Judit, Vicky, Martina, Magda, Cou, Sara i Dani.

ÀRBITRE: Ahmed Oulan Dahman (Vallès Occidental).

TARGETES: Grogues a Marcia Antonela (Femení Manu Lanzarote) i a Angi i Elba de Vega -cos tècnic- (Europa).

GOLS: 0-1 (Neus, 13'); 0-2 (Raquel, 35'); 1-2 (Ariadna, 37'); 2-2 (Bet, 70'); 2-3 (Angi, 76').