Condicionats per la primera meitat

06 Novembre 2022 Redacció
Una acció del partit d'avui Una acció del partit d'avui Jordi Batuecas

El Juvenil A de l'Europa ha encaixat una nova derrota a Divisió d'Honor, aquest diumenge a Girona (3-0) malgrat mostrar senyals de millora.

Lliga · J9 · 06/11/22 · Vilablareix · 12:30 h.

GIRONA
3 - 0 EUROPA

Un competitiu Europa ha caigut davant un molt seriós Girona. Després d'un inici on el conjunt local ha mostrat clarament les seves cartes, els blanc-i-vermells s'han avançat al marcador després d'una gran jugada individual de Jastinn, finalitzada amb un xut ajustat des de la frontal de l'àrea.

Com en molts altres partits anteriors,ha tocat remar a la contra de nou. L'Europa ha plantat cara a un Girona ordenat creant arribades, algunes clares, però sense materialitzar el gol. Quan millor estava l'equip que provisionalment entrena Josep Maria Gené després del canvi a la banqueta, una falta favorable als graciencs ha acabat amb un fatal contraatac que ha suposat el 2-0. A tocar del descans, quan aquest 2-0 semblava el resultat per anar camí de vestidors, un penal favorable als gironins ha acabat de posar un 3-0 molt complicat de batallar a la represa.

En els segons 45 minuts l'Europa s'ha mostrat més viu que mai, generant fins a deu arribades amb opcions a l'àrea rival. El Girona, per la seva banda, ha gestionat esforços per mantenir el botí del primer temps. Tot i la contundència del marcador i la dinàmica general de l'equip a la lliga, la segona meitat ha deixat petits brots verds on agafar-se si l'equip vol sortir del pou de la classificació.

GIRONA: Lucas, Biel, Antal, Roger (Jordi, 62'), Jan, Silvi, Iker, Albert Celma (Enric, 75'), Albert Garcia, Mamadou (Ignasi, 62') i Jastin (Luka, 62').

EUROPA: Éric, Batu (Curiel, 70'), Basart, Ortigosa (Sascha, 45'), Vera, Martí, Albiol, Bernardo (Andreu, 70'), Vici (Salgado, 78'), Willy i Plaza (Julen, 45').

ÀRBITRE: Miguel Ángel Moreno Villaécija, assistit per Hugo Pérez Ávila i Adrian Martín Ramírez de Arell.

TARGETES: Grogues a Roger, Antal i Ignasi (Girona) i a Sascha i Martí (Europa).

GOLS: 1-0 (Jastin, 9'); 2-0 (Mamadou, 35'); 3-0 (Iker -p-, 43').