De quatre en quatre per a ser quarts!

01 Febrer 2020 Fran Capell
Tarik celebra amb Batalla un dels 4 gols graciencs Tarik celebra amb Batalla un dels 4 gols graciencs Fran Capell

Per segona jornada consecutiva, el Juvenil A de l'Europa guanya el seu partit per quatre gols, en aquesta ocasió un 4-1 al Jàbac-Terrassa.

Lliga · Jornada 20 · 01/02/20 · 17 hores

4 - 1 JÀBAC

Primers compassos del partit amb cert tempteig per part dels dos equips fins que Tarik, des de la frontal de la petita, ha aprofitat una errada defensiva i ha afusellat Dani posant per davant el conjunt gracienc a poc de començar.

El Jàbac ha reaccionat i Alfaro, deu minuts després, ha estat a punt d’arribar a una centrada amb perill d’Oumaru, sense sort. L’Europa ha volgut agafar les regnes i ha gaudit de dues bones ocasions gairebé consecutives. Primer Tarik llançant-se amb tot de forma acrobàtica no ha connectat bé amb la cama una centrada per banda dreta. Poc després, Turru, de rosca, ha fet lluir Dani, qui ha posat els dits per desviar a córner. El domini ha anat alternant en les diferents fases del primer temps però amb un Jabac innocent en atac. Garrido ha tingut l’única oportunitat clara però la defensa escapulada ha tret el perill.

La segona part ha començat amb una bona oportunitat per part d’Aaron que el porter ha refusat amb encert. L’actitud de l’Europa ha estat molt més bona i això s’ha fet palès quan Tarik ha aprofitat una passada excel·lent d’Aaron i ha marcat després de la sortida del porter visitant. Aquest gol ha fet baixar els braços als terrassencs i, fruit d’això, Batalla sentenciava el matx després de rebre una passada picadeta de Gonpi. El Jàbac, amb més cor que cap, ha intentat apretar una mica més per buscar el gol i l’ha trobat en una pilota al segon pal que Torres ha rematat gairebé a plaer.

L’Europa tenia controlat el matx i el resultat no ha perillat en cap moment. Tot i això, no ha desistit per buscar més gols i Batalla ha repetit com a golejador i ha marcat, amb suspens, davant la sortida de Dani. D’aquí al final del matx, poques ocasions, tret d’un fort xut d’Hicham que ha picat al travesser. Bona segona part d’un Europa que arriba als 34 punts i amb la permanència virtual a no res de ser proclamada.

EUROPA: Jaume, Navio, Hicham, Batalla, Gene, Pepe, Aaron (Reda, 67’), Del Cura, Tarik (Arnau, 74’), Turru (Aitor, 63’) i Gonpi (Antonio, 70’).

JÀBAC TERRASSA: Dani, Torralba, Calvo, Otero, Jahara (Jiménez, 65’), Carrasco, Ernest (Torres, 46’), Alfaro, Garrido (Cartañá, 70’) i Romo (Guitart, 65’).

ÀRBITRE: Ariño Jimenez assistit a les bandes per Rodriguez Abreu i Palacios Olid.

TARGETES: Groga a Carrasco (Jàbac).

GOLS: 1-0 (Tarik, 9’); 2-0 (Tarik, 53’); 3-0 (Batalla, 56’); 3-1 (Torres, 60’); 4-1 (Batalla, 69’)