Derrota en una altra lliga

20 Octubre 2018 Fran Capell
L'Europa no ha pogut donar la sorpresa L'Europa no ha pogut donar la sorpresa Fran Capell

El Juvenil A ha encaixat la segona derrota del curs (4-0) davant un líder Barcelona ferit per l'ensopegada de fa una jornada a Cornellà.

Lliga · Jornada 8 · 20/10/18 · 13 hores

BARCELONA
4 - 0 EUROPA

El Barça ha començat molt intens i, com era previsible, amb la possessió de la pilota. Mentrestant l’Europa esperava el seu torn per intentar sorprendre a la contra. Konrad per banda dreta ha estat un mal de cap per la defensa escapulada en els primers minuts de partit. El primer gol blaugrana ha vingut per banda esquerra quan Iván Bravo ha centrat amb rosca i Marqués, de cap, ha avançat els locals.

El gol ha estat un toc d’ atenció per a l’Europa i ha semblat que l’equip ha posat una marxa més mostrant-se més intens en el verd. Tot i que el domini ha estat clarament local, Nadal no ha tingut gaire feina més en els primers quaranta-cinc minuts i el marcador d’ 1 a 0 a la mitja part feia matenir-se vius als escapulats . Poc bagatge ofensiu de l’Europa a la primera part on tan sols Bruno, a les acaballes, ha rematat de cap desviat.

La segona part ha començat mogudeta. Tan sols havien passat tres minuts de partit i en una jugada a pilota aturada una mala sortida de Tenas no l’ha aprofitat Jordi per ben poc. La defensa blaugrana ha desfet el perill quan la pilota ja entrava. A més, s’ha reclamat un més que possible penal que l’àrbitre no ha concedit. Del possible empat s'ha passat, a la jugada següent, al 2-0: Konrad ha gairebé sentenciat després de batre Nadal en una jugada protestada pels graciencs per una possible falta. Aquest gol ha fet mal a l’Europa que, tot i provar-ho, s’ha trobat amb una defensa barcelonista molt segura.

Sense temps a reaccionar, Ilaix ha marcat el tercer de xut ajustat al pal esquerre d'un Nadal que, tot i estirar-se, no ha pogut aturar el xut. El Barça s’ha mostrat efectiu a dalt. A un quart d’hora del final, Ansu que feia poc que havia entrat al camp, ha rematat de primeres una centrada de Rosanas, posant el 4 a 0 definitiu. Mínimes opcions de l’Europa avui a la Joan Gamper davant un Barça líder i que juga en una altra lliga.

BARCELONA: Tenas, Rosanas, Alejandro, Rojas, Iván Bravo (Gerard ,72’), Álvaro Sanz, Nils, Lucas (Antonio Jesús, 46’), Marqués (Ansu, 63’), Ilaix i Konrad (Serrano, 75’).

EUROPA: Nadal, Torre, Llava, Sori, Jordi, Bruno, Joel (Pruden, 59’), Masip (Adra, 65’), Oscar Romero (Iñaki, 59’), Osorio (Xavi Galán, 72’) i Ariel.

ÀRBITRE: Jonatan Miguel, assistit per Iván Alarcón i Albert Navarro.

TARGETES: Groga a Iván Bravo (Barcelona).

GOLS: 1-0 (Marqués, 12’); 2-0 (Konrad, 48’); 3-0 (Ilaix, 56’); 4-0 (Ansu, 78’).