El resultat no desdibuixa la bona imatge

L'Europa ha donat la cara a 'can Barça' L'Europa ha donat la cara a 'can Barça' Jordi Batuecas

Tot i perdre al camp del líder, el Juvenil A de l'Europa ha fet un bon partit al camp del Barcelona (3-0), especialment al primer temps.

Lliga · J16 · 15/01/23 · CE Joan Gamper · 12 h.

BARCELONA 3 - 0 EUROPA

Al descans del matx s'ha arribat 0-0, però ben bé podria haver-se convertit en un triomf parcial de l'Europa per més d'un gol. No obstant, ja se sap que perdonar sovint s'acaba pagant i si l'escenari on perdones és el camp del líder (on ningú ha guanyat i els blaugrana només han cedit un empat contra el Zaragoza), hi ha números per a que acabi passant el que ha passat, que el Barça acabi decidint l'encontre al segon temps. Això sí, no ha fet el 2-0 fins el minut 84, amb el partit totalment obert.

Un Europa valent ha plantejat inifinitat de problemes al Barça al primer temps, un Barça incapaç de trobar fluidesa en el joc. En els primers 45 minuts els graciencs han tingut fins a 6 ocasions per foradar la porteria davant una única arribada blaugrana. No obstant, taules al marcador a la mitja part però la sensació que el plantejament estava sortint a la perfecció.

A la represa la tònica no ha variat gaire, però amb un Europa un xic més replegat pel desgast. Una acció puntual ha obert el marcador: una centrada des de l'esquerra ha estat rematada per Lamine al segon pal. La diana ha semblat no afectar l'Europa, que ha seguit plantant cara i sense aprofitar algunes aproximacions. El 2-0 ha acabat amb les opcions visitants i el marcador local s'ha arrodonit amb el tercer gol en l'afegit.

BARCELONA: Ander, Joan, Arnau (Ruben, 87'), Pavlov, Xavier (Gerard González, 71'), Gerard Hernández (Héctor, 87'), Lamine, Antoni, Marc (Ángel, 66'), Unai (Derek, 66') i Daniel.

EUROPA: Vacas, Batu (Curiel, 80'), Vea, Basar, Vera, Alejandro, Amate (Vici, 66'), Bernardo, Boussid (Plaza, 66'), Willy (Julen, 66') i Roman (Sascha, 77').

ÀRBITRE: Ángel Berjaga Ruz, assistit per Diego Morilla Morillo i Albert Cabrera Vidal.