Escàndol arbitral en l'estrena de Pandiani a la banqueta del Juvenil A

18 Desembre 2016 Sònia Pérez
Una acció del matx Una acció del matx Sònia Pérez

El Juvenil A ha rebut aquest matí un Barcelona B líder (3-3) en un matx marcat per dos penals polèmics pels blaugranes i un no xiulat als locals.

Lliga · Jornada 16 · 18/12/16 · 12 hores

3
- 3 BARCELONA B

El matx ha significat l'estrena de Walter Pandiani com a tècnic del conjun escapulat, rebent ni més ni menys que la sempre complicada visita del Barcelona B, que arribava al Nou Sardenya com a líder. Els primers minuts de joc ja indicaven que es viuria un partit molt intens. El primer xut clar del Barça però, ha arribat als 6 minuts, i el dels escapulats, 4 minuts després. Tot i així, el joc més intens es produïa a mig camp i a tots dos equips els hi ha costat arribar a porteria. Fins al minut 18 no ha arribat el primer gol, on Òscar, a pilota aturada des de camp contrari, centrava a Alieu, qui en velocitat marxava dels defenses, superava el porter i marcava de cap per fer la primera diana de la matinal.

El partit ha seguit amb intensitat i tots dos equips buscaven a la contra fer el gol; l’ha tingut el Barça de la mà de Martí i l’Europa amb una jugada similar a la del gol, però finalment cap ha pujat al marcador fins al minut 34’, on Sergio feia l’empat per al Barça, de falta directa. La primera part ha acabat amb un Barça un pèl més crescut, buscant porteria constantment, però la defensa i Rubén han impedit que arribés el segon del club blaugrana. La segona part ha estat la de la polèmica. L’Europa s’ha tornat a avançar al marcador al minut 54, un gol que ha arribat d’una centrada des de la banda d’Alieu que ha rematat Ezequiel. Minuts desprès l’ha tingut el Barça amb tres oportunitats a la mateixa jugada, amb un pal, un refús de la defensa i una bona aturada de Rubén.

Al minut 61 ha arribat la polèmica arbitral amb el primer penal molt dubtós pels blaugranes i que significava el 2-2. Només 3 minuts després ha arribat el segon penal, aquest clarament inexistent. Dos penals transformats per Juan. Dos penals amb molta polèmica, que han fet pujar el 2-3 al marcador. L’ambient es caldejava al Nou Sardenya, el partit s’ha tornat encara més intents i l’Europa ha buscat el gol jugada rere jugada, amb xut de Ranera que s’ha anat per dalt de la porteria i un altre de Piquer que ha rebutjat la defensa blaugrana.

Corria el minut 90 quan l'Europa s'ha cobrat un merescut premi amb un xut des de la banda rebut a l’àrea per Ranera, qui ha fet una passada en curt a Tatay, el qual ha trobat porteria i ha fet el 3-3 definitiu. Just desprès del gol, la polèmica arbitral ha tornat a encendre el Nou Sardenya. Aliu ha estat clarament objecte de pena màxima dins l’àrea i l’àrbitre, un cop més, no ha estat just amb els escapulats. La nota positiva, la imatge i entrega de l'equip, que ha de servir per mirar cap a dalt i sortir del pou de la categoria.

EUROPA: Rubén, Anguren, Piquer, Adrià, Oscar, Martínez (Martín, 62’) (Ramón, 76’), Alieu, Barroso, Ezequiel (Tatay, 62’), Jose (Velis, 37’) i Ranera.

BARCELONA B: Juanma, Mate, Alejandro, Rojas, Miri (Ricard, 70’), Jandro, Pau (Quique, 46’), Lucas (Riki, 60’) , Juan (Pun, 79’), Martí i Sergio.

ÀRBITRE: Alejandro Fernández Pérez (Barcelona), assistit per Erik Vilches Cárdenas i Víctor De Sanlorenzo Sala (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Jose, Oscar i Alieu (Europa) i Martí (Barcelona).

GOLS: 1-0 (Alieu, 18’); 1-1 (Sergio, 34’); 2-1 (Ezequiel, 54’); 2-2 (Juan –p-, 61’); 2-3 (Juan – p-, 64’); 3-3 (Tatay, 90’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Escàndol arbitral amb dos penals injustos favorables al Barcelona B i un no xiulat per a l'Europa al minut 90.