Final feliç al Nou Sardenya pel Juvenil A

30 Març 2019 Fran Capell
La cirereta del pastís per tancar una gran temporada, especialment a casa La cirereta del pastís per tancar una gran temporada, especialment a casa Fran Capell

L'Europa remunta a la segona meitat per imposar-se al Reus (2-1) i tancar la temporada a casa falta d'una jornada per finalitzar la Divisió d'Honor.

Lliga · Jornada 29 · 30/03/19 · 17:15 hores

2 - 1 REUS

Primera part ensopida amb poc futbol i amb un Europa que li ha costat Déu i ajuda trobar connexió amb la línia d’atac. Degut a això, les ocasions han estat gairebé nul·les en les dues porteries. L’Europa únicament ha xutat a porta un parell de vegades però amb llançaments molt desviats. El Reus s’ha trobat amb un gol matiner després d’una centrada rassa per banda esquerra i amb la que Dueso posava la puntera per avançar el conjunt visitant.

La segona meitat ha estat una altra història. L’Europa ha realitzat un parell de canvis per donar més empenta a dalt i n’ha tret profit. Al quart d’hora de la represa Iñaki ha empalat un fort xut que no ha entrat per ben poc. Les arribades s’han anat intensificant a mesura que anava transcorrent el matx i en una d’elles, Tarik, un xic escorat, ha connectat un fort xut dins l’àrea gran i ha posat l'1 a 1. L’Europa s’ha animat i ha anat a pel segon, que ha arribat poc després amb un bon cop de cap de Jordi a centrada de Joel.

El Reus ha intentat fer una passa endavant però amb més cor que cap i els escapultats provaven de sortir ràpid a la contra per fer el gol que sentenciés el duel de manera definitiva. Gabri podria haver marcat, però Aleix ha aturat el seu xut. A la Divisió d'Honor li resta una jornada, però l'Europa tanca la temporada a casa amb un triomf davant la seva parròquia.

EUROPA: Èric, Torre (Adra, 46’), Llava, Sori, Jordi, Bruno, Tarik (Gabri, 72’), Masip, Iñaki, Osorio (Galán, 46’) i Joel (Juncà 85’).

REUS: Aleix, Genís (Arnau, 89’), Grifi, Andy, Sergio, Llop (Víctor, 82’), Reyes (Rafa, 78'), Hugo, Dueso, Espi i Jan (Rubio, 68').

ÀRBITRE: Albert Ávalos, assistit per Juan Carlos Jiménez i Reyes Martínez.

TARGETES: Grogues a Tarik (Europa) i Grifi (Reus).

GOLS: 0-1 (Dueso, 10’); 1-1 (Tarik, 64’); 2-1 (Jordi, 72’).