L'efectivitat balear condemna l'Europa

28 Setembre 2019 Fran Capell
Una jugada del partit Una jugada del partit Fran Capell

El Juvenil A gracienc ha fet una bona primera meitat, però el Mallorca ha aprofitat les ocasions a la represa per signar un 1-3 a l'estadi.

Lliga · Jornada 4 · 28/09/19 · 17 hores

1 - 3 MALLORCA

Bon ritme en els primers compassos del joc on el Mallorca ha semblat voler portar el domini del partit. Només començar el matx, quan tot just es complia el primer minut de joc, Mou ja ha hagut d’estirar-se per posar els dits i desviar un bon xut de falta mallorquinista. Poc després, Zamorano ha rematat desviat un cop de cap.

Als deu minuts de joc, Aaron ha tingut una bona oportunitat per l’Europa però el seu xut l’ha refusat amb dificultats Pere Joan. Poc després, Elías ha agafat la pilota a tres quarts de camp i ha avançat fins gairebé la frontal etzibant un fort cacau davant el qual res ha pogut fer Mou per evitar el primer gol visitant. L’Europa ha posat una marxa més i, a la mitja hora de joc, bona oportunitat quan entre Gonpi i Tarik han rematat dins l’àrea petita i Carlos, sota la línia de gol, ha tret el cuir amb el cap quan la pilota ja es veia dins.

Aquesta jugada ha estat el preludi del gol gracienc, doncs tres minuts després Batalla ha recollit una pilota al segon pal i ha batut Pere Joan de fort xut. A la represa el Mallorca ja ha avisat des del primer minut de les seves intencions de voler emportar-se els tres punts de la Vila de Gràcia quan Miguel, després d’una bona jugada individual, ha xutat al travesser. Tot i això, l’Europa ha estat dominador del primer quart d’hora amb arribades a l’àrea balear però sense sort.

Ha estat el Mallorca qui s’ha emportat el gat a l’aigua. Primer Zamorano ha marcat de vaselina un bon gol, a l’equador de la segona meitat. Ha intentat l’Europa reaccionar amb més cor que cap, però el Mallorca ha controlat molt bé l’empenta local i ha ampliat la seva renda quan, altre cop Elías, ha marcat a poc més de deu minuts del final el definitiu 1 a 3.

EUROPA: Mou, Navio, Hicham, Batalla, Gene, Roc (Pepe, 70’), Aaron, Del Cura, Tarik (Torro, 70’), Arnau (Pons, 70’) i Gonpi.

MALLORCA: Pere Joan, Carlos, Bravo, Oscar (Hermelo, 46’), Isma, Florit (Albín, 61’), Fede (Vizcaíno, 55’), Alorda, Zamorano (Gálvez, 81’), Elias i Miguel.

ÀRBITRE: Carlos Rodríguez, assistit per Adrián Enriquez i Marc Formatger.

TARGETES: Groga a Mou (Europa).

GOLS: 0-1 (Elías, 12’); 1-1 (Batalla, 33’); 1-2 (Zamorano, 66’); 1-3 (Elías, 77’).

Campionat de Divisió d'Honor grup III.

Primera derrota de la temporada a casa. L'Europa no perdia a casa des del 9 de febrer, la temporada passada, contra el Barcelona.