Marcador sense moviment

22 Setembre 2019 Redacció
Tarik, en una imatge d'arxiu Tarik, en una imatge d'arxiu Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

El Juvenil A de l'Europa ha empatat sense gols (0-0) a camp de l'Ebro en el seu segon desplaçament seguit de l'inici de lliga a Divisió d'Honor.

Lliga · Jornada 3 · 22/09/19 · 16 hores

EBRO
0 - 0 EUROPA

Duel de poques ocasions i molta calor. L'Ebro ha sortit intens els deu primers minuts, lluitant i disputant cada pilota, però després ha anat a menys. En un primer temps sense gaire cosa a destacar, la millor ocasió l'ha tingut l'Europa al minut 43 en una passada a l'esquena dels centrals que ha deixat sol davant el porter a l'escapulat Torrodà, qui ha acabat creuant massa la pilota.

A la represa, canvi de domini inicial, passant aquest a ser de l'Europa, però també sense resolució en els metres finals. De mitja segona part en endavant, partit trencat sense mig del camp. Els locals s'han quedat amb un home menys a dos minuts per arribar als 90 de joc, però aquesta incidència no ha afectat ja al desenllaç del partit ni negativament per l'Ebro ni positivament per a l'Europa.

EBRO: Rodríguez, Berzal (Jaria, 63'), Pedrero (Víctor Tenas, 80'), Cirac, Corellano, Juan Aisa, Rivas, Nieto, Manuel Jiménez (Paul, 58'), Cuenca i Samper (Caicedo, 58').

EUROPA: Èric, Navio, Hicham, Gerard, Gene, Roc, Aaron (Pepe, 75'), Del Cura (Reda, 75'), Torrodà (Tarik, 62'), Arnau (Pol, 77') i Gonpi.

ÀRBITRE: Héctor Garcia Fernández, assistit per Pablo Ballesteros Rubio i Juan José Ballesteros Rubio.

TARGETES: Grogues a Cuenca, Jaria -dues i expulsió minut 88- i Nieto (Ebro) i a Pol (Europa).