S'escapa el penúltim tren

24 Febrer 2024 Redacció
Una jugada del partit d'aquesta tarda Una jugada del partit d'aquesta tarda Marc Fernández

El Juvenil A de l'Europa ha caigut a casa contra la Fundació Grama (2-3) i queda amb opcions ja molt limitades de lluitar per l'ascens de categoria.

Lliga · Jornada 19 · 24/02/24 · Nou Sardenya · 17 h.

2 - 3 FUNDACIÓ GRAMA

Segona derrota consecutiva en lliga dels graciencs i quart partit seguit sense guanyar a Lliga Nacional. El resultat, combinat amb el triomf del Gimnàstic de Tarragona, deixa els europeistes a 10 punts (i average en contra) dels granes a 11 jornades pel final. Escenari sens dubte extremadament complex pels escapulats.

I això que el partit no podia començar millor pels interessos de l'equip de Gràcia: als tres minuts de joc, Mela ha obert la llauna establint l'1-0 al videomarcador de l'Estadi. A tocar del descans, però, un gols psicològic d'Éric Alcaide ha situat taules camí de vestidors. A la represa, Pavel ha posat per davant els visitants al quart d'hora de joc, però Lasota, vuit minuts més tard, ha deixat l'encontre 2-2 amb encara més de 20 minuts de matx per endavant.

Qui ha acabat decantant la balança ha estat el visitant Airan Ruvira a cinc minuts pels 90 de joc, fent un 2-3 que ja ha estat impossible de capgirar pels locals.

EUROPA: Hugo (Marcos, 45'), Ale (Aragall, 64'), Jan Alonso, Edo, Miguel, Lasota, Marc (Juanjo, 45'), Dani, Ibe, Jové (Rueda, 57') i Mela (Joao, 64').

FUNDACIÓ GRAMA: Arnau Meca, Iván, Adrian (Arnau Valdepeñas, 65'), Aleix, Yassin, José (Roger, 88'), Pavel, Éric (Unax, 79'), Joan, Airan i Carlos.

ÀRBITRE: Xavier Montava Baqué (Barcelona), assistit per Xavier Moreno Torres i Héctor Cases Hernández (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Hugo, Ale i Marc (Europa) i a José, Raúl -a la banqueta- i Iván (Fundació Grama).

GOLS: 1-0 (Mela, 3'); 1-1 (Éric, 44'); 1-2 (Pavel, 60'); 2-2 (Lasota, 68'); 2-3 (Airan, 85').