Valuós punt a Terrassa

05 Octubre 2019 Fran Capell
L'Europa suma a domicili L'Europa suma a domicili Fran Capell

El Juvenil A gracienc ha sumat un bon punt en el duel contra el Jàbac en territori egarenc (0-0). El matx, amb poques ocasions de gol.

Lliga · Jornada 5 · 05/10/19 · 17:30 hores

JÀBAC
0 - 0 EUROPA

Primera part molt disputada i intensa però amb poques arribades per part dels dos equips. Arnau, al quart d’hora de partit, ha vist Alex avançat i l’ha intentat sorprendre per dalt, però el porter local ha rectificat la posició i ha aturat sense problemes. Al minut següent, Monchu, amb efecte, ha xutat desviat. Molta intensitat al mig del camp i domini altern en les diferents fases del primer temps.

A la mitja hora, la millor ocasió pel Jàbac: centrada llarga al cap d’Alfaro que, en bona posició, ha rematat fora. La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que la primera, però l’Europa, de mica en mica, ha anat prenent més possessió de la pilota i ha freqüentat amb més intenció l’àrea rival. Torro primer i Batalla de cap, poc després, han tingut dues bones ocasions per desnivellar el matx.

Tot i això, Mou ha tret una mà providencial a quinze minuts del final i, poc després, una badada defensiva gracienca ha deixat a Monchu sol, però en el moment de xutar ha relliscat i ha perdut una oportunitat claríssima. Millors sensacions i bona actitud de l’Europa en els segons quaranta-cinc minuts.

JÀBAC: Alex, Santana (Tenorio, 69’), Jiménez, Otero, Jahara, Carrasco (Torres, 69’), Omaru (Juanma, 80’) , Ernest, Alfaro, Bellon (Pere, 56’) i Monchu.

EUROPA: Mou, Navio, Hicham, Batalla, Joan Marc, Roc, Gene, Del Cura (Reda, 83’), Torro (Antonio, 78’), Arnau (Gonpi, 68’) i Tarik.

ÀRBITRE: Josep Ollé, assistit per Alejandro González i Sergi Real.

TARGETES: Groga a Ernest (Jàbac).