Vendaval gracienc!

24 Gener 2021 Fran Capell
Fins a quatre celebracions de gol aquesta tarda! Fins a quatre celebracions de gol aquesta tarda! Fran Capell

El Juvenil A de l'Europa s'ha retrobat amb la victòria en un gran partit contra el Villacarlos al Nou Sardenya amb resultat final de 4-0.

Lliga · Jornada 12 · 24/01/21 · 16 hores

4 - 0 ATL. VILLACARLOS

L'Europa no ha donat opció al Villacarlos, cuer de la categoria, i ha imposat el seu ritme des de l’inici del partit. La possessió ha estat clarament europeista en gran part de la primera meitat del matx i, fruit d’aquest domini, ha arribat el primer gol d’Alexis, qui ha creuat davant la sortida de Raúl.

El conjunt escapulat s’ha sentit còmode i ha seguit buscant el gol per eixamplar l’avantatge i així encarrilar el matx. Deu minuts després, Alexis ha fet el segon després de culminar una gran jugada d'Èric Iglesias. La defensa escapulada no ha tingut excessiva feina i les escasses incorporacions a l’atac del conjunt balear han estat neutralitzades pels graciencs. A la segona part s’ha repetit el guió del primer temps. Ha semblat que el Villacarlos volia tenir més arribada a dalt, però als deu minuts de la represa, l’Europa ha tornat a agafar les regnes de l’equip i ha anat a pel tercer.

Després de nombroses arribades a l’àrea per part dels graciencs que no s'han pogut materialitzar, Biel sí que ha pogut foradar la porteria balear per tercer cop des de la frontal de la petita, deixant ja sentenciat el matx. Això ha fet que Ignasi Senabre pogués moure la banqueta per donar descans a alguns jugadors de cara al partit del dimecres vinent contra la Damm.

A falta de deu minuts pel final, Ibar, a la sortida d’un córner, ha marcat el quart, tancant així la golejada gracienca. Tot i disposar als darrers minuts d’alguna ocasió més, el marcador no s’ha mogut. Victòria plàcida i fonamental a casa del Juvenil A que el permet sumar quinze punts i situar-se en zona tranquil·la.

EUROPA: Aleix, Lozano (Nieto, 64’), Raul, Montoya, Tomás (Pereira, 76’), Ibar, Biel, Marçal, Èric Iglesias (Adalid, 76’), Èric Nin (Ferri, 76’) i Alexis (Uri Muñoz, 69’).

ATL. VILLACARLOS: Raúl, Ethan, Mina, Muñoz (Company, 32’), Pons, Sergio Luis (Agustí, 46’), Andreu (Jaume, 73’), López, Arthur, Taltavull (Villalonga, 59’) i Gutierrez (Aaron, 46’).

ÀRBITRE: Ariño Jiménez, assistit per Pañella Hermens i Barcelo Rincon.

TARGETES: Groga a Company (Atl. Villacarlos).

GOLS: 1-0 (Alexis, 20’); 2-0 (Alexis, 30’); 3-0 (Biel, 73’); 4-0 (Ibar, 79’).