El partit del Juvenil A, suspès al minut 75

El partit del Juvenil A, suspès al minut 75 Tot i trobar-se al tram final de partit, l'encontre no ha pogut finalitzar

La forta i constant pluja que ha caigut sobre el Nou Sardenya, fruit del temporal que pateix tot el territori català, ha deixat iniciar el duel del Juvenil A contra la Unificació Bellvitge, però no l'ha deixat acabar. Amb 1-1 al marcador i a falta d'un quart d'hora, el col·legiat ha decretat la suspensió.

Lliga · Jornada 14 · 29/11/14 (17:15 H) · Estadi Nou Sardenya · Redacció

EUROPA - UNIFICACIÓ BELLVITGE (suspès amb 1-1 al minut 75)

Els visitants s'havien avançat 0-1 a la primera part però l'Europa havia aconseguit empatar a la represa. Al minut 75, veient que era impossible continuar el duel en condicions, el col·legiat Edwar Miguel Gonzales Moreno ha decidit posar punt i final a l'encontre, del qual restaran 15 minuts per tancar en una data encara per determinar. Tots dos clubs, a partir d'ara, hauran d'acordar un dia per acabar de jugar aquests minuts i comunicar-ho, per a formalitzar l'acord, a la Federació Catalana de Futbol.